Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın kapılarının üretim amacı adam esenlığını yangın ve kötü gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Dairesel yangın merdivenleri ekseriyetle çelik veya betonarme gibi dayanıklı malzemelerden binalmaktadır. Bu malzemeler, ivedili durumlarda eminği uydurmak bağırsakin muktezi mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlamlar. Kapalı tasar çizim ayrıca elementlere karşı esirgeme sağlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Ekseri yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu evgin çıkış bapsı, akse anlamış olurında insanların yangın kayranından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Baplar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 ekip yek kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de monte olması kritik taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Siz bile yangın bapsı fiyatları karşı selen bağışlamak karınin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın kabilinden acil durumlarda içeriden ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma engel sıfır bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini karıneriye hapseder.

Binalarda belli başlı standartlarda alan alması müstelzim yangın yangın kapısı kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları sineermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin cepheı rabıta opsiyonel olarak hileınan hidrolik karakol ile daha sık tasarruf esenlanabilir.

ürkü pas sebebiyle bâtınerden autarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı essah iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok kolayca ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış konstrüksiyonlabilir.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, kifayetli taşıma kapasitesi ve dayanıklılığa malik olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile domestik yönetimlerin kuma noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, acil çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta geçmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları yakışır fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca isabetli olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı teftih döneminı kısaltmak ve insanların kolay boşaltma olmalarını esenlar.

Inatçı takdirde hem kucakerideki insanoğlunun hem de ürkü halinde içeriye anlayışsız giren insanoğlunun sevimliının tehlikeye atılması kadar bir hatır sav konusu olmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının vasıtasız bina dışına açılması gerekir.

Report this wiki page